International Tattoo Convention Bucharest 2018

International Tattoo Convention Bucharest 2018

Cei mai buni artiști tatuatori din toată lumea sunt disponibili pentru tatuaje sau piercing-uri timp de 3 zile la International Tattoo Convention Bucharest 2018, ediția a 9-a. Anul acesta evenimentul revine pe 19, 20 și 21 octombrie în locația Crystal Palace Ballrooms din București, în apropierea Palatului Parlamentului, cu intrare din Calea Rahovei nr. 198A.

Programul convenției din 2018 include concursuri, concerte, freak shows, petreceri și șansa de a intra în contact cu unii dintre cei mai cunoscuți artiști din lumea tatuajelor și body art performers, reunind peste sute de artiști naționali și internaționali cu împătimiți ai domeniului. Datele de contact ale artiștilor tatuatori pentru discuții legate de costuri și programări pentru tatuaje vor fi disponibile pe website-ul evenimentului tattooconvention.ro.

În perioada de presale prețul biletelor de acces pentru 3 zile este 50 lei, iar biletul VIP 150 lei. Biletul VIP, în număr limitat, oferă un pachet ce conține tricoul oficial International Tattoo Convention 2018, lanyard personalizat și asigură accesul la Meet&Greet-uri cu vedetele convenției și la after-party-ul cu invitații din convenție. În zilele evenimentului (19-21 octombrie) vor fi disponibile și bilete de o zi, în limita locurilor disponibile.

www.facebook.com/tattooconvention.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *