„Tatuam pentru o noua sansa!” aduna cei mai buni tatuatori din Brasov pentru un eveniment caritabil

Tatuam pentru o noua sansa!Urmatorul eveniment caritabil organizat in Romania pe care dorim sa il promovam si sustinem este acesta: Tatuam pentru o noua sansa!

In link gasiti toate informatiile despre acest eveniment dedicat celor afectati de cancer mamar sau sunt apropiati/familie. Va recomandam sa aborati organizatorii pentru programari si mai multe informatii!

Evenimentul are loc in Brasov si reuneste 5 din saloanele din acest oras sub motto-ul „Tatuam pentru o noua sansa!”

„Tatuam pentru o noua șansa – oferă o posibilitate diferită femeilor rămase cu probleme de imagine corporală după o mastectomie: tatuajul. Scopul nostru este educarea persoanelor afectate despre potențialul tatuajelor in a le ajuta și de a crea lucrări frumoase care vor servi ca o celebrare personală și permanenta a vieții.

Evenimentul, programat pe data de 28.10.2018 pentru a coincide cu luna de constientizare a cancerului mamar, va cuprinde 5 cele mai bune studiouri din Brașov și numai cei mai buni artisti brasoveni. Studiourile implicate vor avea ușile deschise pentru a oferi non-cost femeilor afectate reconstrucție de aureola prin tatuaj, tatuaje de acoperirea cicatricilor după mastectomie iar pentru toată lumea afectata de orice fel de cancer, (familie, supraviețuitori, etc.) care doresc tatuaj, oferim gratis simbolul internațional al cancerului.
Everybody’s welcome! (18+) ”

 

Cancerul de san este o boala nemiloasa care poate fi prevenita! Puteti sa consultati aceasta brosura unde sunt explicati factorii de risc si modalitatile de testare. Tot in brosura puteti afla de cupoane de reduceri la analize pentru depistarea cancerului mamar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *