Avantajele unui produs natural românesc realizat special pentru îngrijirea tatuajelor

În echipa noastră am testat produsele personal înainte de toate aşa că ştim că răcoreşte pielea, scapă de mâncărimi iar vindecarea este la un ritm adaptat tipului de tatuaj și a tipului de piele fără să grăbească procesele naturale (care garantează o menținere a tușului în derm pe termen lung). Pentru ca  ne este greu să arătăm așa ușor și celor din jur, deoarece reticența este ceva normal când vine vorba de pielea noastră și de produsele pe care le folosim pentru ea, ne-am gândit să va expunem câteva avantaje la care poate nu v-ați gândit și care au reieșit din discuțiile cu oamenii care au folosit produsul Cremuţă – Tattoo aftercare.

Avantajele unui produs natural sunt multiple și ușor de intuit în mare parte. Ne îndreptăm spre o era a revenirii la rădăcini, în care zeci de ani de evoluție în domeniul medical și cosmetic ne-au adus concluzia că, în unele cazuri, natural e cel mai bine. Un produs realizat în totalitate din unturi, ceruri și uleiuri naturale poate să nu fie o prioritate pentru ține la momentul de față, însă cu timpul, dacă ești pasionat de tatuaje și de o vindecare corectă și sustenabilă există multe șanse să te lași convins de un astfel de produs. Fiecare ingredient în parte are rolul lui atât pentru o vindecare corectă cât și pentru sănătatea pielii tale pe termen lung. De exemplu. efectul antioxidant al Vitaminei E naturale folosită în Cremuţă – Tattoo aftercare și utilizată pe termen lung va duce la ridarea mai lentă a zonei.

Avantajele unui produs creat special pentru pielea proaspăt tatuată le-am mai tratat și în articole anterioare când am discutat despre produsul din comerț ce este încă larg recomandat de către tatuatorii din România. Din discuțiile cu unii dintre ei am aflat și motivele (poate nu sunt general valabile însă acestea au fost răspunsurile primite de noi): este accesibil atât ca și preț cât și ca locațiile multiple de unde poate fi achiziționat, nu au avut probleme cu el sau consideră că un tatuaj făcut bine poate fi vindecat cu orice și va rămâne în continuare bun. Evident, fiecare piele este diferită și reacționează diferit la trauma creată de realizarea unui tatuaj, la fel cum fiecare dintre noi avem liberul arbitru să alegem orice modalitate considerăm potrivită pentru vindecarea și întreținerea tatuajelor.


Avantajele unui produs românesc par să nu fie foarte multe când ne gândim la situația actuală a țării noastre. Însă un produs local, notificat și cu toate actele în regulă susține economia țării, crează locuri de muncă și cu cât crește mai mult poate avea un impact pozitiv în numeroase alte aspecte. Ingredientele, recipientele și etichetele folosite de noi provin de asemenea de la nivel național, susținând astfel afaceri frumoase pornite de oameni întreprinzători. Un alt avantaj este contactul direct și oferirea de feedback ce va fi tot timpul apreciat și luat în calcul cât mai mult posibil. Comenzile sunt preluate rapid, produsele sunt făcute la comandă pentru un grad ridicat de prospețime și sterilitate iar livrarea se face mai rapid decât în situația unui import. În plus, căutăm constant noi modalități să aibă toată lumea de câștigat din colaborarea cu noi, așa că oferim standuri de prezentare, fly-ere și prețuri preferentiale  pentru saloanele ce aleg să colaboreze cu noi pe termen lung.

Dacă ți-am stârnit vreo curiozitate sau nemulțumire cu acest articol sau ai vreo idee de articol care ar fi util comunității te rugăm să ne scrii și vom reveni cât mai rapid cu un răspuns!

2 răspunsuri la „Avantajele unui produs natural românesc realizat special pentru îngrijirea tatuajelor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *