despre_mine_andreea_olaru_cremuta_tattoo_aftercare

Buna, numele meu este Andreea – farmacist si biolog.  Sunt pasionata in primul rand de plante, principii active ale plantelor si cum putem folosi in cel mai bun mod ce au ele de oferit si in al doilea rand de tatuaje si de modalitati de pastrarea lor tinere si vibrante cat mai mult timp.

Mi-am facut primul tatuaj acum 12 ani. In perioada aceea tatuatorii recomandau Bepanthen, Baneocin sau unguent cu galbenele (chiar si acum mai sunt cativa care fac asta). Daca intrase deja pe piata vreun produs specializat nu aveam de unde sa stiu dar ma batea gandul sa imi fac unul singura. Nu eram multumita de produsul recomandat pentru ca ma enerva cum se patau hainele, cum imi lasa senzatie de chimic pe piele, cum vedeam pe zi ce trece ca parca se dilueaza culoarea, etc. dar la momentul respectiv nu aveam nici cunostiintele nici resursele necesare.

cremuta_tattoo_aftercare_product_crema_vindecat_tatuaje_andreea_olaru

Dupa ce am terminat facultatea o prietena care tatua la momentul respectiv in Germania imi da sa vindec noul tatuaj cu un produs profesional, facut in SUA, foarte apeciat. Si asta ma enerva cu cateva aspecte dar wow, era evolutie si mi-a dovedit ca se poate!

Cateva luni mai tarziu ieseam din salonul unui tatuator si aveam pe tatuaj un produs facut de mine, analizat, gandit, studiat. Apoi l-au incercat si alti oameni, am mai facut cateva imbunatatiri si 3 ani mai tarziu exista primul produs romanesc de ingrijire a tatuajelor-  “Cremuţă – tattoo aftercare” in varianta finala, testata de tatuatori si de oameni din toata tara, cu tipuri diferite de piele si diferite vise in viata.

olaru_andreea_farmacist_biolog_cremuta_tattoo_aftercarecremuta_tattoo_aftercare_product_crema_vindecat_tatuaje_andreea_olaru_despre_mine_huoriel